28 Mei 2018

Montmarte d'Arnhem en Atelier!

Onder de vleugels van de mooiste boom van het Musis Park komen Arnhemse kunstenaars, ontwerpers en designers samen om Montmartre d'Arnhem te creëren!

Daar vindt u een gamma aan diversiteit om te beleven, waaronder:
• Snoepgoed voor aan de muur: botanische fine art prints, posters en textiele wanddecoraties gemaakt door ontwerpster Hanneke van de Pol
• Grafiek van Annemieke Daniels bestaand uit gestileerde motieven uit de natuur. Het grafische werk is in kleine oplagen.
• Met de stoelen van Studio Rottier komt u al schommelend tot rust. Minimale vorm, mooie materialen en maximaal gebruiksgemak. 
• Dorota Roszkowska – doroART gaat live schilderen op groot formaat. Na afloop kunt u een door uzelf gekozen stuk schilderij kopen!

En net als in het echte Montmartre van Parijs, als u vereeuwigd wilt worden op het doek of papier, dan kan het! Proef en ervaar het talent en de creativiteit van Arnhem!

In het ATELIER ArnhemProeft!, net bij de ingang vind je het Arnhems keramiek atelier, zij laten zien hoe het gerecyclede servies tot stand komt. Alle gerecyclede mokken, kommen en kopjes zijn gemaakt van ‘restklei’. Je kan ze zien ontstaan en... er zelf één maken! 

Debbie Wijskamp – productontwerper en papierkunstenaar uit de ModeKwartier laat zien hoe ze unieke objecten en toegankelijke interieurproducten van hergebruikte en natuurlijke materialen (waaronder papier) maakt. Nieuwsgierig naar het werken met papierpulp? Debbie geeft een voorproefje! Haar onlangs gecreëerde Blauw Bloesem servies is hier ook te bewonderen.

 

 

 

Delen